ONZE MENUKAART

Onze suggesties:



HERFSTMENU:


Tapasbordje: Pompoensoepje, scampi/fregola de sarda,
Iberico kroketje & Zwarte Woudham/Breydelham mousse


Ierse Rib Eye met herfstgroentjes en Madeira saus.
of
Hertfilet met herfstgroentjes en een wildsausje. (+6 €)
of
Zeebaars met groene kool en bospaddenstoelen.

Chocolade moelleux van de chef
of
Kaasbordje.

Prijs: € 43,50


VOORGERECHTEN


Tapasbordje:
Pompoensoepje, scampi/fregola de sarda,
Iberico kroketje & Zwarte Woudham/Breydelham mousse
Rundscarpaccio met Parmezaanse kaas en olijfolie
Toast met bospaddenstoelen
Scampi met witloof en Zwarte Woud ham
Artisanale garnaalkroketten
Artisanale kaaskroketten
Dagsoep

SALADES/PASTA


Salades
Tomaat garnaal
Slaatje met kaaskroketten
Slaatje met garnaalkroketten
Pasta's
Pasta met bospaddenstoelen
Pasta met scampi, gamba, look en een pittig tomatensausje

HOOFDGERECHTEN


Vleesgerechten
Junior steak (170 gram/saus naar keuze)
Steak (250 gram/saus naar keuze)
Ierse Rib eye (350 gram/saus naar keuze)
Stoofvlees met Westmalle trappist
Visgerechten
Kabeljauwhaasje / scampi met fregola de sarda in ’t groen
Zeebaarsfilet met groene kool en bospaddenstoelen
Scampi met witloof en Zwarte Woud ham

WILDSUGGESTIE


Hertfilet met herfstgroentjes en een wildsausje
Hertenstoverij met herfstgarnituur