ONZE MENUKAART

Onze suggesties:



HERFST MENU:


Tapasbord: herfstsoepje, buikspek & carpaccio van rosbief

Ierse rib eye met herfstgroentjes en rode wijnsaus
of
Hertfilet met herfstgarnituur (+6 euro)
of
Kabeljauwhaasje met sausje van witloof en grijze garnaal

Chocolade moelleux
of
Kaasbordje van bij ons

Prijs: € 43,50


VOORGERECHTEN


Carpaccio van licht gerookte rosbief met herfstslaatje en truffelmayo
Scampi met witloof en Zwarte Woud ham
Herfstsoepje van de week
Op lage temperatuur gegaard buikspek met wortelgroentjes
Tapasbord: herfstsoepje, buikspek en carpaccio van rosbief
Vitello Tonnato chef style

HOOFDGERECHTEN


Steak met herfstgroentjes en rode wijnsaus
Hertfilet met zijn herfstgarnituur
Hertenstoverij met zijn herfstgarnituur
Kippenblokjes tandoori met wok groenten
Kabeljauwhaasje met sausje van witloof en grijze garnaal
Scampi witloof Zwarte Woud ham
Gebakken slibtongetjes
Zeebaarsfilet met groene kool en bospaddenstoelen, met een lichte mosterdsaus

Onze vaste menukaart:


Scampi van de chef
Artisanale garnaalkroketten
Artisanale kaaskroketten

Steak 250 gr.
Steak JR 170 gr.
Ierse rib eye 350 gr.
Stoofvlees met Westmalle

Scampi’s van de chef

Salade met garnaalkroketjes
Salade met kaaskroketjes
Salade tomaat garnaal

Onze suggesties kunnen wekelijks wijzigen.

Omdat we werken met dagverse producten is het mogelijk dat bepaalde gerechten worden aangepast.