EINDEJAARSFEESTEN

MENU KERST & NIEUWJAAR


Tijdens de feestdagen zijn wij geopend op 24 & 25 december 2018 en op 1 januari 2018.
Reservaties en bestellingen voor Kerstmis kan tot 18 december 2018. Voor Nieuwjaar kan dit tot 25 december 2018.
Afhaal 24/12 en 31/12 tussen 16.00u en 17.00u. - Afhaal 25/12 tussen 10.00u en 11.00u
Afhaalgerechten en cadeaubons kunnen enkel cash afgerekend worden!

KERSTMENU:


Kerst aperitief
met amuses van de chef
***
Roomsoepje van witloof
met grijze garnaal
***
Kalkoenfilet met wintergroentjes, veenbessen, appel
en een sausje van bospaddenstoelen
of
Filet en koteletje van hert met wintergarnituur(+8 €)
***
Kerstdessert
***
Koffie met snoepertjes
€ 47,00
***
Extra warm voorgerechtje:
Tongrolletje gevuld met mousse
van gerookte zalm
(+ € 15,00 - te vermelden bij reservatie)
24/12 vanaf 19.00u - 25/12 vanaf 12.30u

NIEUWJAARSMENU:


Champagne
met amuses van de chef
***
Consommé van duifje met brunoise groentjes
***
Kalfs filet pure gevuld met bospaddenstoelenin een roomsausje
met groentjes en gegratineerde aardappeltjes.
of
Zeetong, krab &kabeljauw
in een romig sausje van bisque
***
Chocolade appel met kaneel uit de oven
***
Koffie met snoepertjes
€ 49,00
***
Extra warm voorgerechtje:
1/2 kreeftje van de chef
(+ € 20,00 - te vermelden bij reservatie)
01/01 vanaf 12.00u

AFHAALMENU 24 & 25/12


Roomsoepje witloof
en grijze garnaal
***
Kalkoenfilet met wintergroentjes, veenbessen, appel
en een sausje van bospaddenstoelen
***
Kerstdessert
€ 31,00
(vanaf 2 personen)

AFHAALMENU 31/12


Bisque van grijze garnalen
***
Kalfshaasje gevuld met bospaddenstoelen
metgegratineerde aardappel en een witlooftaartje
***
Dessertwaaier
€ 39,00
(vanaf 2 personen)

Afhaalgerechten:


Spaans-Italiaanse charcuterie schotel(vanaf 2 personen)
€ 14,00 per persoon
Slaatje grijze garnaal
€ 15,00
Halve kreeft Belle-Vue
€ 22,00

Tomatensoep met balletjes (per liter)
€ 6,00 per liter
Halve kreeft uit de oven
€ 22,00
Scampi’s met wokgroenten, curry & kokos
€ 14,00

Kabeljauw “Noordzeestyle “
€ 25,50
Hertenbout met wildgarnituur
€ 25,00
Varkenshaasje met groenten en champignonsaus
€ 16,00

Kaasbordje met brood
€ 12,00
Dessertwaaier
€ 10,00

Tapas / anti pasti van de chef (koud)
Paëlla met reuze gamba
Iberico Rib Eye - brochette van kalfs en varkenshaas - groentjes uit de oven - aardappeltjes met look
Kaas - Dessertwaaier (vanaf 2 personen)
€ 41,00 per persoon