EINDEJAARSFEESTEN

MENU KERST & NIEUWJAAR


Tijdens de feestdagen zijn wij geopend op 24 & 25 december 2019 en op 1 januari 2020.
Reservaties en bestellingen voor Kerstmis kan tot 18 december 2019. Voor Nieuwjaar kan dit tot 25 december 2019.
Afhaal 24/12 en 31/12 tussen 16.00u en 17.00u. - Afhaal 25/12 tussen 10.00u en 11.00u
Afhaalgerechten en cadeaubons kunnen enkel cash afgerekend worden!

KERSTMENU:


Kerst aperitief
met amuses van de chef
***
Ossenstaartroomsoep met brunoise van groentjes
***
Kalkoenfilet in een winterjasje
of
Hertenkalffilet met zijn wildgarnituur(+8 €)
***
Kerstdessert
***
Koffie met snoepertjes
€ 47,00
***
Filet van jong duifje “Clamart “
(+ € 15,00 - te vermelden bij reservatie)

NIEUWJAARSMENU:


Nieuwjaars aperitief
met amuses van de chef
***
Roomsoepje van grondwitloof en Sint-Jacobsvrucht
***
Ossenhaas met wintergroenten en rode wijnsaus
of
Grietfilet met vergeten groenten en grijze garnaal en mousseline saus
***
Nieuwjaarsdessertje
***
Koffie met snoepertjes
€ 49,00
***
Extra warm voorgerechtje:
Zeetong & king crab en fijne groentjes
(+ € 20,00 - te vermelden bij reservatie)

Afhaalgerechten:


Visserschotel van de chef (koud - vanaf 2 personen)
€ 15,00 per persoon
Spaans-Italiaanse charcuterie schotel (vanaf 2 personen)
€ 16,00 per persoon
Slaatje grijze garnaal
€ 15,00
Halve kreeft Belle-Vue
€ 22,00

Tomatensoep met balletjes (per liter)
€ 6,00 per liter
Halve kreeft uit de oven
€ 22,00
Scampi’s van de chef
€ 14,00

Kabeljauw met witloof en zwarte woud ham
€ 25,50
Hertenbout met wildgarnituur
€ 25,00
Varkenshaasje met wintergroentjes en jagersaus
€ 16,00

Kaasbordje met brood
€ 12,00
Dessertwaaier
€ 12,00
Bestellen voor Kerstmis kan tot 18 december, voor Nieuwjaar tot 25 december
Opgelet: Afhaal 24/12 en 31/12 tussen 16.00u en 17.00u.
Afhaal 25/12 tussen 10.00u en 11.00u

Afhaalgerechten en cadeaubons kunnen enkel met cash afgerekend worden.